Thomas Lundby

Information

Erhvervspsykolog, direktør og stifter af IMPAQ

Tlf: 61308282

Email: thomas@impaq.dk

Linkedin

Thomas Lundby

Thomas stiftede IMPAQ sammen med Morten i 2011.

Thomas er godkendt på højeste niveau hos Dansk Psykologforening som supervisor og specialist indenfor arbejds- og organisationspsykologi (erhvervspsykologi).

Thomas er forfatter til en række bøger og er en hyppigt anvendt foredragsholder, samt arbejder desuden til dagligt med en bred vifte af organisationsudviklingsopgaver.

Hans spidskompetencer ligger i spændingsfeltet mellem at skabe en sund og modig arbejdspladskultur koblet til selve forretningsudviklingen.

Thomas arbejder primært med topledelse i 1:1 sparring, direktionsudvikling, samt strategiske dagsordener i ex. bestyrelsesarbejde og advisory boards.

Han brænder endvidere for at forløse det store udviklingspotentiale, i såvel offentlige som private virksomheder, som knytter sig til de “bløde værdier/HR”.

Herunder at det i sidste ende, er de virksomheder der skaber de bedste resultater,  er hvor ledere tør og formår at satse på at skabe en sund virksomhedskultur, hvor åbenhed og tillid i virkeligheden ses som den største konkurrenceparameter.